:::
okumakta olduğunuz yazı...
Görmek lazım, ilginç siteler, Kullanmak lazım, Saçmalık

Bioritminiz bugün nasıl?

Günlük bioritminizi mi merak ediyorsunuz? Biochart.com sizin için hesaplasın :)

Stumbleupon.com denilen siteden haberiniz var mı bilmiyorum. Kısaca üye oluyorsunuz ve internette gezerken ilginç bulduğunuz birşey olursa, browser’ınızdaki “I like It” butonuna tıklıyorsunuz. Böylece bu beğendiniz link sizin stumbleupon’daki profilinizde yayınlanıyor. Tabi dahası da var. Diyelim ki, internette canınız sıkıldı ve şöyle biraz dolanayım dediniz. Hemen browser’ınızdaki “Stumble” butonuna tıklıyorsunuz ve daha önce işaretlemiş olduğunuz ilgilendiğiniz başlıklarda başkalarının beğendiği linkleri karşınıza çıkarıyor.

Bu kadar laf salatasını neden yaptım? Çünkü ben sık sık kullanıyorum bu stumbleupon’u ve hakikaten de ilginç sitelere rastladım bu sayede. Bu linkleri de, tabiki bahsetmeye değer bulduklarımı, blogumda paylaşmaya karar verdim :)

İşte bunlardan ilki bir bioritm sitesi. Daha fazla da açıklamaya ihtiyacı yok. Basitçe doğum tarihinizi giriyorsunuz ve size günlük olarak o günkü bioritminizi, yani fiziksel, zihinsel ve duygusal olarak grafiğinizi çıkarıyor. Hatta altında kısa açıklamalarda bile bulunuyor. Linki: http://www.bio-chart.com/. Sitenin ingilizce olduğunu hatırlatmak isterim tabi.

Reblog this post [with Zemanta]

About Hakki Fenerci

Digital Artist, NFT Artist, Illustrator, Graphic Designer based in Barcelona. Singer, Songwriter, Lyricist and (tadaaa) Former Dentist :).

Tartışma

Henüz yorum yapılmamış.

Siz Ne Düşünüyorsunuz? Yorum filan...?

Şunlardan Bahsederim…

Falanca bi zaman yazdıklarım

Kopyalayanın ensesindeyim!

Protected by Copyscape Originality Checker

Gelenim gidenim boldur

  • 107.888 kere tıklamışlar zira

StatCounter

wordpress hit counter kişi ziyaret etmiş Personal Blogs Blog Directory & Search engine Follow Me on Pinterest